Laten we even praktisch wezen…

In Blau woon je straks heerlijk, wij kunnen eindeloos doorpraten over de leuke activiteiten die je in en rondom Blau kunt doen. Toch is het net zo belangrijk om wat praktische informatie te geven. Waar zit de supermarkt? Zijn er kinderopvangcentra en waar kun je het dichtstbijzijnd sporten? Dat gaan we je nu vertellen.

Kinderopvang

In de buurt van Delflandplein vind je diverse kinderopvangcentra. Zo heb je op 8 minuten loopafstand Impuls de groeituin en op 5 minuten lopen Gastouder Helga. 

Als je kind naar school mag, begint hij bij basisschool Brede school Fiep Westendorp. Er is ook speciaal onderwijs bij Stichting Viertaal. Beiden vind je op minder dan 5 minuten loopafstand. Gaat je kind naar de middelbare school? Op 8 minuten lopen vind je de Tobiasschool of Lumion. In Amsterdam kun je eigenlijk alle kanten op. Er is veel keus en alles is makkelijk te bereiken per openbaar vervoer of fiets en zelfs wandelend. Zo komt je kind altijd veilig op locatie. 

Supermarkt

Wil jij het liefst in je sportbroek en slippers de deur uitrennen op zaterdagochtend voor een heerlijk ontbijtje? Dan heb je geluk! Je vindt de Albert Heijn en de Lidl op het plein. Ook al zijn deze supermarkten op steenworp afstand, soms heb je gewoon geen zin om de deur uit te gaan. Verschillende boodschappen bezorgdiensten komen bij Blau. Denk hierbij aan Picnic, Flink en Gorillas. Je hoeft hiervoor alleen nog even de app te downloaden. 

Sport

Je wilt fit blijven, maar je hebt ook een drukke baan. Dat begrijpen ze bij Fit20 volledig. Ren zo vanuit je meeting deze sportschool binnen en werk 20 minuten aan je fitheid. Maak je geen zorgen over omkleden, want dit kan gewoon in je werkkleding. 

Toch liever een ‘normale’ training? Hiervoor kun je terecht bij Studio Fourtyfive of The Body Studio Zuid. Je kunt er ook voor kiezen om te joggen op een echte atletiekbaan bij het Olympisch Stadion. Daar vind je ook een sportschool. Als je tevens wilt werken aan je weerstand kun je na je training direct terecht bij Freezelab. Na een aantal sessies kun jij al beter tegen de kou dan menig ander. Probeer het eens!