Jouw nieuwe hotspots

Je komt natuurlijk naar Amsterdam voor de gezelligheid. Daar mogen deze hotspots niet aan ontbreken. Gezelligheid vind je onder het genot van het lekkerste eten en de beste drankjes. In het begin is het altijd even zoeken, wat is nou de place to be? 

SKYY Bar
In 6 minuten ben jij bij de SKYY bar, gelegen in het Fashion Hotel. Legend says dat dit dé plek was waar James Bond zijn beruchte drankje dronk. Misschien heb ik dat een tikkeltje overdreven, maar de sfeer van deze bar past er perfect bij! Je vindt hier prachtig panoramisch uitzicht op Amsterdam. Drink hier, in stijl, je cocktails en geniet op vrijdag van een live DJ. De bartenders verblijden jou graag met smaakvolle klassiekers.

Nana Coffee House
Ben je meer een ochtendmens? Kom dan een verse koffie halen bij Nana Coffee House. Naast verse koffie hebben zij verrukkelijke ontbijt en lunch opties. Dit ontbijt/lunch café staat bekend om haar gastvriendelijkheid. Ontwaken met een verwelkomende glimlach, dat klinkt goed toch!

Cedar (Libanees)
Als je heerlijk culinair wilt doen kun je het best scoren bij Cedars. Hier waan je je in de Libanese keuken en worden je smaakpapillen verwend met traditionele Mazza’s. Mazza’s zijn kleine gerechtjes die je deelt met je partner, vrienden of gezin. Je zult gegarandeerd genieten van de hele ervaring. 

Golden Garden (Dim Sum)
Soms hoef je niet verder te kijken dan je neus lang is. Golden Garden vind je op een steenworp afstand. Hier kun je kiezen voor een Dim Sum en vele andere Chinese gerechten. Geen zin om uit huis te gaan? Laat je gerecht bezorgen! Ze zitten zo dichtbij dat je het eten bijna kan ruiken. Toch wel prettig af en toe.